På besøge hos Thise-mejeri. Manna for madhjertet.

Den lille Fiat Panda og jeg på udflugt

Jeg er så heldig via mit virke og virksomhed, at få lov til at besøge passionerede virksomheder og mindre producenter, som jeg i mit lille hippie-sind kalder hjerte-virksomheder.

Og i går Torsdag D.23 Januar var ikke nogen undtagelse.
Jeg var blevet inviteret til Thise mejeri, til en uforbeholden snak om et muligt og meget spænede samarbejde.
Jeg blev mødt af Dan som er mejeriets kommunikations koordinator, som der med det samme gav mig den helt store rundtur i hele produktionen. Læs: I ført kedeldragt, hårnet og lyserødt skæg-net. Nydelig og mand.

Nå men jeg fik lov at komme hele vejen rundt, fra mælk, til oste og deres nye og meget spænede produkter (man kan godt glæde sig!)
Men lad os lige dvæle lidt ved ostene… For det var jo det rene slaraffenland, for en oste-bakterie-elskende kok, som mig. Det er hånd værk af den helt store stil, og de forsøger hele tiden at udvikle nye oste, og selvom man siger, at der ikke må leges med maden, så virker det som om folkene fra Thise har en professionel og næsten legesyg tilgang til deres råvare. Og gud hvor de smagte..

 

 

Selvom at produktionen i 2020 er moderne og strømlinet, så emmer stedet af passion og ordentlighed, hvilket jo lige et manna til mit madhjerte. Og man skal huske, at det arbejde de ligger for dagen i deres ”Øko-fabrik”, giver et bedre liv for tusinde vis af dyr, natur, jord og i sidste ende os mennesker og forbrugere.

Og så må det gerne være en u-sexet, og knap så Back-to nature produktion for min skyld. Hjertet er på det rette sted!

Om vi kommer til at lave et samarbejde, virker meget sandsynligt, men det vil tiden vise.
Jeg er i hvert fald meget ydmyg og taknemlige for de eventyr livet beriger mig med, når folk åbner deres døre og deler ud af deres passion.

Så med en pose fyldt med unikke oste, Thise-produkter og et kæmpe smil plastret på det buttede ansigt, vendte denne godt tilfredse brødmand hjem til vejle og en madglad familie for at smage på varen.

For mere information om Thise gå på deres hjemmeside thise.dk/


Efterlad en besked

All rights reserved © Designed by MoM