Invitaion til bogreception D.29.02

Velkommen til Mit Ærlige Køkken.

Nu er den længe ventede kogebog ved at være færdig, og skal nu snart præsenteres for omverdenen.

Det er blevet en unik og meget personlig kogebog, som jeg har valgt at kalde – Mit ærlige Køkken, Mad med korn og tilbehør til brød

Jeg har lavet en kogebog fyldt med opskrifter, jeg ønsker at give videre til læseren og mine 2 børn.

Opskrifter som strækker sig fra dem, jeg selv har udviklet, lært gennem min kokketid, brugt i min cafe/restaurant Brød & Co, og som gode venner, kokke-kollegaer og familiemedlemmer har delt med mig.

Det er blevet en unik og meget personlig kogebog, som jeg har valgt at kalde – Mit ærlige Køkken, Mad med korn og tilbehør til brød

Og netop fordi at det er blevet den personlige kogebog jeg havde håbet, var det ikke et valg men et must! At receptionen skal holdes i vores eget hjem, og hvor du også kan komme til at se mit nybyggede grovkøkken, som bliver et madværksted, med mulighed for at lave film, udvikle opskrifter og forberede til kurser mv.

Derfor er du og dine selvfølgelig inviteret hjem til os i privaten, til noget anderledes reception på nye kogebog,

Lørdag D.29 Februar fra kl. 11:00-14:00

Adressen er Kiddesvej 28, 7100 Vejle

Det er dog meget nemmere at komme til via ST. bjerggade mellem 19-21 og finde det gule hus.

Ellers gå efter flagene, eller det store telt.

 

Der vil blive serveret velkomstdrink, kaffe the og saft til børne.

Hertil vil der være et udvalg af brød, dyppelser, marmelader og pølser som stammer fra kogebogens opskrifter.

Samtidig vil der blive mulighed for at købe fadøl og sodavand fra Thisted bryghus for 10,-

Kort sagt, du er så velkommen, og håber du/i vil være med til at fejre den lidt anderledes kogebog, som rent faktisk ikke kunnet have være blevet til uden dig.

Om bogen

Min grundtanke med denne bog er at skabe en faglig grobund og en lyst til at skabe og ikke kun lave mad. For mad handler for mig om liv og fejring af livet. Om at dele vores madoplevelser med hinanden, både i tilblivelsen og ved spisebordet, så selv en grå tirsdag kan beriges med samtaler og nye smagsoplevelser.

Min kogebog handler om det ofte undervurderede tilbehør, der kan være med til at ændre selv de simpleste retter eller bagværk i dit køkken, til en mindevækkende sanselig oplevelse.

Tilbehøret er for mig en hyldest til hverdagens køkken som ikke må glemmes til fordel for sovs og kartofler. Det er en opmuntring til at få udnyttet årstidens råvarer, lave rester om til lækre måltider og i sidste ende få spist op. Det kan godt kaldes en bæredygtig tilgang til vores mad, men for mig er det blot god gammeldags sund fornuft.

Jeg har taget udgangspunkt i et produkt, jeg kender og mener, vil være det perfekte bindeled mellem opskrifter. Det knasende, lækre brød og de kornsorter, de er bygget på. Alt kan være tilbehør til brød, og når man nu alligevel har fokus på korn og kornsorter, hvad kan det så mere end bare at blive til brød?

 

Træd derfor ind i mit ærlige køkken, hvor jeg vil præsentere dig for mad med korn og tilbehør til brød.

Simon Clemens

I bogen finder du gennemarbejdede opskrifter, som jeg selv bruger i mine køkkener, og som jeg ved virker. Opskrifter som

Mor Toves leverpostej *** svigerfars rullepølse *** Mester Mortens marmelader *** Chef Antos’ pasta, Connys Fødselsdagsboller samt andet bagværk, kager, krydderier, sylteopskrifter og grundværktøjer til hjemmekøkkenet.

 


Efterlad en besked

All rights reserved © Designed by MoM