Bureau360.dk

webbureau

Thomas Bendixen

Har stået for design og setup for denne hjemmeside.

Forlaget Fritid

Mit forlag hvor jeg har udgivet min bagebog

Brødmanden og Den LILLE Brødfabrik

 

 

Aurion Aurion

Økologisk og biodynamisk stenformalet mel

Guldagervej 525

9800 Hjørring

The Good farther af nordisk korn og stenformalet mel. Bruger ofte deres mel, ogl åner af deres utømmelige viden om mel og korn.

Spinchy

Forhandler af Teddy Varimixer & gastroudstyr

Gammel Kongevej 37 A

1610 København V

Email: info@spinchy.com

 Udlåner røremaksiner og andet køkkengrej til mine rejer både indland og udland

Øjenhøjde Video og Foto 

Adresse: Svendsgade 87, 7100 Vejle
Telefon: 29 37 96 44

Ole er min faste fotograf, og har stået for hovedparten af alle de billeder jeg bruger.

Han er Prof ind til benet og anbefaler ham til alle.

Logistikvej 3, 7100 Vejle

De fleste af mine surdejs, mel og brødkurser bliver afholdt hos Mile-showroom i Vejle

Illustrator

Anne le Fevre

anne.lefevre@hotmail.com

Står for alle mine illustrationer, både til kogebøger og til hjemmeside.

Kan både lave malerier, billeder og smukke streger.

 

Biodynamisk forening

Århus Kontor

Silkeborgvej 260

8230 Åbyhøjvej 260

8230 Åbyhøj / Århus

Tlf. 86199445

 

Gartneriet Rødmose

Rødmosevej 131Tiufkær

6052 Viuf

Tlf. 51 24 22 07

Efter min mening, det bedste og mest ærlige gartneri, ledet af min gode ven Endrik.

Udvalget af unikke frugter, salater, grøntsager og krydderuter virker næsten utømmeligt og vækker altid min inspiration til at være en bedre kok.

Kragegården.

Adressen er:

Karin og Kristian Andersen

Kirkeløkken 8

5750 Ringe

Mobil: 20812071

Kristian specialisere sig i at levere friskmalet mel, stort udvalg af stenformalede kornsorter og dertil et mindre gårdsalg af økologsik grønt og kød.

Det meste af det mel jeg bruger kommer fra deres mølle, og er helt klart et besøg værd

Thisted bryghus

Thisted bryghus

Bryggerivej 10,

7700 Thisted

www.thisted-bryghus.dk/

 

Gode venner, fantastik ærligt bryghus og altid klar til at give en øl til brødvenner og events.