Så ryger kogebogen til tryk, køkkenet bliver færdigt og verden har mad på hjernen.

Tjuhej hvor det går, og det skal fejres !

Jeg skal lige love for, at der er mange bolde i luften for tiden. Men så er det jo godt at man har cirkusblod i årene.

Den nye kogebog.

I dag – Fredag D. 7 februar ryger min nye kogebog i trykken.

Det er KÆMPE nervepirrende.. Noget man har arbejdet intenst på i over et år, er nu rettet, pyntet og når det så er røget i trykken, så er der ikke mere at gøre. Og det er derfor jeg elsker det skrevet ord, om det er i kogebøger, aviser eller andet litteratur. Man kan ikke sådan lige lave det om når det rammer papiret, så materialet skal være gennemarbejdet.

Derfor har jeg også haft flere af mine bedste madvenner, til at kigge materialet igennem, og dobbelttjekke alt.

Og den bliver bare så god (sagde han ydmygt), men det gør den altså!?Og jeg er bare så stolt og det kilder i maven, som når mine børn skal en tur i Legoland med fri is.

Bogen kommer til at hedde – Simon Clemens og mit ærlige Køkken, Mad med korn og tilbehør til brød.

Det bliver en moppedreng på små 350 sider i hardback og kommer til at koste 299,-

Jeg påregner stadig at der holdes reception lørdag D.29 februar. Og i vil alle blive inviteret hjem til os i eget hjem, til en lille drink, lidt brød og tilbehør. For det er en personlig bog, og derfor skal receptionen dælme også være personlig. Da vi (min familie og jeg) påregner at der kommer en del, så slår vi telt op, og dækker op til hygge. Ja, og så kan i jo også se mit nye køkken, med dertilhørende pizzaovn, rørekedel og et lidt skævt men flot loft.

Vedrørende yderligere projekter,

så er jeg velsignet med at der fortsat bliver booket en masse dejlige brødkurser, og afholdt lige så mange. Sidste uge afholdte jeg et ud af to fuldt bookede kurser for en masse søde og engagerede køkkenledere fra Vejle kommunes daginstitutioner. Og det er noget som ligger , mit mad-hjerte meget nært. For så får man det gode brød ud til de steder hvor det gør mest gavn, og giver de ”små poder”, en madhukemmelse af brød, mel og korn, som kan være med til at sætte spor fremadrettet.

Så mit mål er klart at få kontaktet landets kommuner, og få gang i flere brød, mel og surdejskurser.

 

Men virksomhederne i omegner også begyndt at byde ind, og end til videre har Simens og Ørsted booket brødkurser til deres ansatte, så det tager fart, og jeg glæder mig hver evig eneste gang.

Lige pt. Er der stadig få pladser hos Mile i Vejle D.12/02 – D.26/02 og D.11/03

Book og se mere her https://lof.dk/trekanten/kurser/mad-drikke

JO! Og så er der også begyndt at dukke mad-kurser til, uden jeg har nået at lave materie dertil

Friskolen ville gerne have et kursus i at bruge fisk på alternative måder, og da jeg jo er udlært fra en fiske-restaurant, lå det jo lige til højrebenet. Det var så sjov en aften, og giver blod på tanden til de kommende kurser til den nye kogebog.

Hurtigt om mit lille grovkøkken.

Jeg har fået lagt gulve, fuet og skal i dag rengøre rummet, og så er køkkenet faktisk klart til at stille op i weekenden. DET ER SÅ VILDT!!!! Mit eget lille professionelle køkken, inpireret af min kone. Endnu en grund til jeg knus-elsker hinde. Og så skal jeg prøve min nye livsledsager Inge-Marie, som er en 10l røremaskine, som har stået og lokket i snart 4 måneder, men ikke har haft rum eller strøm til. Men det har jeg NU!

Hjemmesiden og opskrifter

Jeg har nu fået lagt alt materiale op til hvordan man laver et af mine surdejsbrød fra bunden, og er spændt på hvordan folk tager imod det. Giver det blod på tanden, eller syntes de at det er for uoverskuelig. Tiden vil vise.

Igen.. Tak for at følge med i mit liv, der i sin grundessens handler om at kaste hjertet og løbe efter det.

Det betyder meget, med jeres hilsner og opmuntrende ord.

Næste stop udgivelse af bog, og håber at se jer til receptionen .

Husk at fejere både store som små oplevelser.

De mest oprigtige hilsner

Simon

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, for flere historier, tilbud på produkter og kommende kurser ved at klikke på billedet


Efterlad en besked

All rights reserved © Designed by MoM