Bogen er udkommet, og skal nu leve sit eget liv – Bestil den her.

Så skal jeg dælme love for at der var reception i det lille gule hus, som er vores hjem.


Mere en 200 personer gæstede vores 124 kvm. Store hybel. Der var stor buffet med mad bygget på bogens opskrifter, rød saftevand og bobler fra ET-vin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var et brag af en dag, og både det nye køkken og mobbedrengen af min nye kogebog.

Så nu er bogen ude og næsten 150 eksemplar er nu ude og leve sit eget liv i de danske køkkener.

Bogen er allerede i Bog & Ide og Arnold Busch hvor jeg i Vejle er blevet bedt om at signere bøger D.14.03 fra kl.12:00-14:00

Magasin i Århus og Odense og bibliotekerne er ved at lægge deres bestillinger, og generelt så kan man nu bestille begge mine bøger i alle bog-handler.

Den fås også som E-bog for lidt billigere penge.

Generelt så sker der SÅ mange spænede ting i min lille enmandshær af en virksomhed, at jeg både er super glad og meget ydmyg for den succes og eventyr mel, salt og vand har givet mig.

 

Tak til alle dem der kom.

Tak til alle dem der følger med på rejsen.

Tak.. For selvom det kun er et fattigt ord, så er det rig på kærlighed når det kommer hjertet.

Simon Clemens 

Connys fødselsdagsboller

Lidt om bogen.

 

Det er en moppedreng på 350 sider, som vejer 1.877g (ja, jeg har vejet den)

Den koster 299,- Og kan fås med en personlig hilsen ved at skrive til mig på broedmand@gmail.com

 

 

Efterfølgeren på min bagebog – Brødmanden og Den LILLE Brødfabrik, er blevet en unik og meget personlig kogebog, som jeg har valgt at kalde – Mit ærlige Køkken, Mad med korn og tilbehør til brød

 

Jeg har lavet en kogebog fyldt med opskrifter, jeg ønsker at give videre til læseren og mine 2 børn. Opskrifter som strækker sig fra dem, jeg selv har udviklet, lært gennem min kokketid, brugt i min cafe/restaurant Brød & Co, og som gode venner, kokke-kollegaer og familiemedlemmer har delt med mig.

Min grundtanke med denne bog er at skabe en faglig grobund og en lyst til at skabe og ikke kun lave mad. For mad handler for mig om liv og fejring af livet. Om at dele vores madoplevelser med hinanden, både i tilblivelsen og ved spisebordet, så selv en grå tirsdag kan beriges med samtaler og nye smagsoplevelser.

 

Min kogebog handler om det ofte undervurderede tilbehør, der kan være med til at ændre selv de simpleste retter eller bagværk i dit køkken, til en mindevækkende sanselig oplevelse.

Tilbehøret er for mig en hyldest til hverdagens køkken som ikke må glemmes til fordel for sovs og kartofler. Det er en opmuntring til at få udnyttet årstidens råvarer, lave rester om til lækre måltider og i sidste ende få spist op. Det kan godt kaldes en bæredygtig tilgang til vores mad, men for mig er det blot god gammeldags sund fornuft.

Jeg har taget udgangspunkt i et produkt, jeg kender og mener, vil være det perfekte bindeled mellem opskrifter. Det knasende, lækre brød og de kornsorter, de er bygget på. Alt kan være tilbehør til brød, og når man nu alligevel har fokus på korn og kornsorter, hvad kan det så mere end bare at blive til brød?

Træd derfor ind i mit ærlige køkken, hvor jeg vil præsentere dig for mad med korn og tilbehør til brød.

 

Simon Clemens

I bogen finder du gennemarbejdede opskrifter, som jeg selv bruger i mine køkkener, og som jeg ved virker. Opskrifter som

 

Mor Toves leverpostej *** svigerfars rullepølse *** Mester Mortens marmelader *** Chef Antos’ pasta, Connys Fødselsdagsboller samt andet bagværk, kager, krydderier, sylteopskrifter og grundværktøjer til hjemmekøkkenet.

 

 


2 kommentarer
Tove Borritz witt

marts 9, 2020 @ 6:54 am

Svar

jeg vil rigtig gerne bestille bogen med din signalering

med venlig hilsen

Tove B. Witt

Simon

marts 9, 2020 @ 1:14 pm

Svar

Hej Tove.
Jamen det skal da være mig en fornøjelse. Gider du at skrive en mail med adresse til Broedmand@gmail.com så får jeg sendt en afsted hurtigst muligt.
Mange oprigtige hilsner
Simon

Efterlad en besked

All rights reserved © Designed by MoM