Latest Recipes

All Latest Recipes
Confitterede spæde hvidløg

Hvis du nå tænker på at fusionere søde bagte løg og knase…

VARME HVEDER / Hvedeknopper

Hveder er så meget mere end bare et stykke lyst brød med not…

Surdejs Knækbrød – Evt. af overskuds surdej

Surdejs Knækbrød Denne opskrift er fra min kogebog Mit ærli…

Moster surdejen – Tillæg til Livekurus på instagram D.16 april

Mostersurdejen Dette er et hurtigst skriv om “Mostersurd…

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle …

Opbevaring og overlevelse af morsurdej

Opbevaring og overlevelse af morsurdej Traditionen er ikke at …

Latest Recipes

All Latest Recipes

Confitterede spæde hvidløg

Hvis du nå tænker på at fusionere søde bagte løg og knasende spøde løg, med et milt kys at hvidløg.
Så vil jeg klar mene du skal prøve denne opskrift.

VARME HVEDER / Hvedeknopper

Hveder er så meget mere end bare et stykke lyst brød med noter af kardemomme.
Det er et grundstof af hygge, som vækker minder.

Surdejs Knækbrød – Evt. af overskuds surdej

Surdejs Knækbrød Denne opskrift er fra min kogebog Mit ærlige køkken   DET LILLE ORD Denne opskrift er inspireret af min stedfar ”Jøsse”, der benytter rester af havregrød eller laver en frisk omgang havregrød til at bruge i sin knækbrødsopskrift. Da konsistensen på surdejen er lidt den samme som kold havregrød, forsøgte jeg mig med […]

Moster surdejen – Tillæg til Livekurus på instagram D.16 april

Mostersurdejen Dette er et hurtigst skriv om “Mostersurdejen” om jeg lovede til vores Livekursus i surdej D.16 April. Den kommer lidt mere prof. på et senere tidspunkt. Men man skal holde hvad man lover!   Denne surdej er til de øvede hjemme-bagere eller til virksomheder hvor der bages næsten dagligt. En Mostersurdej virker som den […]

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle de steps der skal til at lave et godt surdejsbrød, kan virke ret så uoverskueligt for nogen. Så jeg har forsøgt mig på at lave en guide til – Sådan laver du et surdejsbrød. Når du kommer til hvert step, skal du bare klikke […]

Opbevaring og overlevelse af morsurdej

Opbevaring og overlevelse af morsurdej Traditionen er ikke at tilbede asken, men at viderebringe ilden. – GUSTAV MAHLER (1911) eller, som Brødmand: Traditionen er ikke at tilbede de flotte brød, man all erede har spist, men at viderebringe overlevelsen af surdejen. – SIMON CLEMENS (2018)     Det lille ord om opbevaring: En surdej kan […]

All rights reserved © Designed by MoM