Most Viewed Recipes

All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen …

Bagning af brød og bageteknikker

Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg ska…

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og l…

Ung surdej
Den unge surdej

Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du s…

Ridsning af brød
Ridsning af Brøddeje

At ridse sine brød lige før bagning kan vække frygt i selv …

Most Viewed Recipes

All Most Viewed Recipes

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj.

Bagning af brød og bageteknikker

Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg skal til at bage mine brød. Bare det at skulle kigge ind i køleskabet om dejen nu har hævet som ønsket, og om jeg har gjort mit håndværk ære, er en prøve i sig selv. Mit råd er: Nyd det! Lad være med at stresse dig igennem processen.

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det! – CITAT: MIN KONE, BRØDKVINDE OG INSPIRATOR   Det lille ord Dette er min signaturopskrift, og sammenlagt med ælteteknikken tog den mig fire år at udvikle. Og ja, jeg udvikler faktisk stadig på den. Den er blevet spist, smidt ud, brændt, og […]

Ung surdej

Den unge surdej

Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du skal til at lave selve dejen, og er derfor det første trin i vores surdejsbrød.

Ridsning af brød

Ridsning af Brøddeje

At ridse sine brød lige før bagning kan vække frygt i selv de mest garvede brødmennesker.

All rights reserved © Designed by Mind of Media