Rugbrødets Badboy Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen … Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og l… Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du s… Det er i foldningen, at man skiller Brødmænd fra Brødmus. Ã… Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, nÃ¥r jeg ska… Rugbrødets Badboy Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift pÃ¥ surdej er udviklet særligt til mine opskrifter pÃ¥ surdejs-brød, og jeg vil rÃ¥de dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rÃ¥det skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj. Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det! – CITAT: MIN KONE, BRØDKVINDE OG INSPIRATOR Det lille ord Dette er min signaturopskrift, og sammenlagt med ælteteknikken tog den mig fire Ã¥r at udvikle. Og ja, jeg udvikler faktisk stadig pÃ¥ den. Den er blevet spist, smidt ud, brændt, og […] Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du skal til at lave selve dejen, og er derfor det første trin i vores surdejsbrød. Det er i foldningen, at man skiller Brødmænd fra Brødmus. Økologiske surdejsbrød hos bagerne er ofte ikke foldede, men skÃ¥ret ud til brød, der ligner ciabattabrød. For det at folde brød, sÃ¥ at dejene bliver strammet perfekt op og fÃ¥r den helt rigtige lukning, kræver ro og fokus. Det kræver et hÃ¥ndelag, som man kun fÃ¥r ved at folde dejene gentagne gange (hvilket er endnu en god grund til at bage flere gange om ugen). Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, nÃ¥r jeg skal til at bage mine brød. Bare det at skulle kigge ind i køleskabet om dejen nu har hævet som ønsket, og om jeg har gjort mit hÃ¥ndværk ære, er en prøve i sig selv. Mit rÃ¥d er: Nyd det! Lad være med at stresse dig igennem processen.
Most Viewed Recipes
All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet pÃ¥ 100% r…Morsurdejen
Signaturbrødet
Den unge surdej
Foldning af basisdeje
Bagning af brød og bageteknikker
Most Viewed Recipes
All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
SÃ¥ i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst Morsurdejen
Signaturbrødet
Den unge surdej
Foldning af basisdeje
Bagning af brød og bageteknikker