Rugbrødets Badboy Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg ska… Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen … At ridse sine brød lige før bagning kan vække frygt i selv … Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du s… Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og l… Rugbrødets Badboy Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg skal til at bage mine brød. Bare det at skulle kigge ind i køleskabet om dejen nu har hævet som ønsket, og om jeg har gjort mit håndværk ære, er en prøve i sig selv. Mit råd er: Nyd det! Lad være med at stresse dig igennem processen. Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj. At ridse sine brød lige før bagning kan vække frygt i selv de mest garvede brødmennesker. Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du skal til at lave selve dejen, og er derfor det første trin i vores surdejsbrød. Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det! – CITAT: MIN KONE, BRØDKVINDE OG INSPIRATOR Det lille ord Dette er min signaturopskrift, og sammenlagt med ælteteknikken tog den mig fire år at udvikle. Og ja, jeg udvikler faktisk stadig på den. Den er blevet spist, smidt ud, brændt, og […]
Most Viewed Recipes
All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…Bagning af brød og bageteknikker
Morsurdejen
Ridsning af Brøddeje
Den unge surdej
Signaturbrødet
Most Viewed Recipes
All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst
Af
Simon
Bagning af brød og bageteknikker
Af
Simon
Morsurdejen
Af
Simon
Ridsning af Brøddeje
Af
Simon
Den unge surdej
Af
Simon
Signaturbrødet
Af
Simon