Most Viewed Recipes

All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen …

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og l…

Ung surdej
Den unge surdej

Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du s…

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle …

Bagning af brød og bageteknikker

Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg ska…

Most Viewed Recipes

All Most Viewed Recipes

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj.

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det! – CITAT: MIN KONE, BRØDKVINDE OG INSPIRATOR   Det lille ord Dette er min signaturopskrift, og sammenlagt med ælteteknikken tog den mig fire år at udvikle. Og ja, jeg udvikler faktisk stadig på den. Den er blevet spist, smidt ud, brændt, og […]

Ung surdej

Den unge surdej

Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du skal til at lave selve dejen, og er derfor det første trin i vores surdejsbrød.

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle de steps der skal til at lave et godt surdejsbrød, kan virke ret så uoverskueligt for nogen. Så jeg har forsøgt mig på at lave en guide til – Sådan laver du et surdejsbrød. Når du kommer til hvert step, skal du bare klikke […]

Bagning af brød og bageteknikker

Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg skal til at bage mine brød. Bare det at skulle kigge ind i køleskabet om dejen nu har hævet som ønsket, og om jeg har gjort mit håndværk ære, er en prøve i sig selv. Mit råd er: Nyd det! Lad være med at stresse dig igennem processen.

All rights reserved © Designed by Mind of Media