Most Viewed Recipes

All Most Viewed Recipes
Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen …

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og l…

Ung surdej
Den unge surdej

Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du s…

Foldning af basisdeje

Det er i foldningen, at man skiller Brødmænd fra Brødmus. …

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle …

Most Viewed Recipes

All Most Viewed Recipes

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj.

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det! – CITAT: MIN KONE, BRØDKVINDE OG INSPIRATOR   Det lille ord Dette er min signaturopskrift, og sammenlagt med ælteteknikken tog den mig fire år at udvikle. Og ja, jeg udvikler faktisk stadig på den. Den er blevet spist, smidt ud, brændt, og […]

Ung surdej

Den unge surdej

Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du skal til at lave selve dejen, og er derfor det første trin i vores surdejsbrød.

Foldning af basisdeje

Det er i foldningen, at man skiller Brødmænd fra Brødmus. Økologiske surdejsbrød hos bagerne er ofte ikke foldede, men skåret ud til brød, der ligner ciabattabrød. For det at folde brød, så at dejene bliver strammet perfekt op og får den helt rigtige lukning, kræver ro og fokus. Det kræver et håndelag, som man kun får ved at folde dejene gentagne gange (hvilket er endnu en god grund til at bage flere gange om ugen).

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle de steps der skal til at lave et godt surdejsbrød, kan virke ret så uoverskueligt for nogen. Så jeg har forsøgt mig på at lave en guide til – Sådan laver du et surdejsbrød. Når du kommer til hvert step, skal du bare klikke […]

All rights reserved © Designed by MoM