Top Rated Recipes

All Top Rated Recipes
Vejlebrødet
Smadredejn og smadremetoden

Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyn…

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…

VARME HVEDER / Hvedeknopper

Hveder er så meget mere end bare et stykke lyst brød med not…

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen …

Opbevaring og overlevelse af morsurdej

Opbevaring og overlevelse af morsurdej Traditionen er ikke at …

Damp under bagning

Fra vi sætter dejen i ovnen, sker der en ekstra hævning, men…

Top Rated Recipes

All Top Rated Recipes
Vejlebrødet

Smadredejn og smadremetoden

Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyndere i surdejsbrødenes verden. Det er en nem og forholdsvis risikofri æltning, der giver en dej med rigtig mange anvendelsesmuligheder. I modsætning til de fleste ælteteknikker, hvor man roligt skal føre dejen mod en færdig masse, der ikke må blive varm, og hvor man […]

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst

VARME HVEDER / Hvedeknopper

Hveder er så meget mere end bare et stykke lyst brød med noter af kardemomme.
Det er et grundstof af hygge, som vækker minder.

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj.

Opbevaring og overlevelse af morsurdej

Opbevaring og overlevelse af morsurdej Traditionen er ikke at tilbede asken, men at viderebringe ilden. – GUSTAV MAHLER (1911) eller, som Brødmand: Traditionen er ikke at tilbede de flotte brød, man all erede har spist, men at viderebringe overlevelsen af surdejen. – SIMON CLEMENS (2018)     Det lille ord om opbevaring: En surdej kan […]

Damp under bagning

Fra vi sætter dejen i ovnen, sker der en ekstra hævning, men da overfladen på dejen hurtigt vil tørre ud grundet den høje temperatur, bliver vi nødt til at tilføre damp, så dejens overflade holdes fugtig og kan folde sig fuldt ud.

All rights reserved © Designed by MoM