Rugbrødets Badboy Hveder er så meget mere end bare et stykke lyst brød med not… Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyn… Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen … Fra vi sætter dejen i ovnen, sker der en ekstra hævning, men… Opbevaring og overlevelse af morsurdej Traditionen er ikke at … Rugbrødets Badboy Hveder er så meget mere end bare et stykke lyst brød med noter af kardemomme. Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyndere i surdejsbrødenes verden. Det er en nem og forholdsvis risikofri æltning, der giver en dej med rigtig mange anvendelsesmuligheder. I modsætning til de fleste ælteteknikker, hvor man roligt skal føre dejen mod en færdig masse, der ikke må blive varm, og hvor man […] Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj. Fra vi sætter dejen i ovnen, sker der en ekstra hævning, men da overfladen på dejen hurtigt vil tørre ud grundet den høje temperatur, bliver vi nødt til at tilføre damp, så dejens overflade holdes fugtig og kan folde sig fuldt ud. Opbevaring og overlevelse af morsurdej Traditionen er ikke at tilbede asken, men at viderebringe ilden. – GUSTAV MAHLER (1911) eller, som Brødmand: Traditionen er ikke at tilbede de flotte brød, man all erede har spist, men at viderebringe overlevelsen af surdejen. – SIMON CLEMENS (2018) Det lille ord om opbevaring: En surdej kan […]
Top Rated Recipes
All Top Rated Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…VARME HVEDER / Hvedeknopper
Smadredejn og smadremetoden
Morsurdejen
Damp under bagning
Opbevaring og overlevelse af morsurdej
Top Rated Recipes
All Top Rated Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst VARME HVEDER / Hvedeknopper
Det er et grundstof af hygge, som vækker minder.Smadredejn og smadremetoden
Morsurdejen
Damp under bagning
Opbevaring og overlevelse af morsurdej