Top Rated Recipes

All Top Rated Recipes
Bagning af brød og bageteknikker

Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg ska…

Vejlebrødet
Smadredejn og smadremetoden

Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyn…

Rug-Morsurdej
Rug-morsurdej

Ja, du læste rigtig, rug-mor-surdej, det ruller godt hen over…

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…

Ridsning af brød
Ridsning af Brøddeje

At ridse sine brød lige før bagning kan vække frygt i selv …

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen …

Top Rated Recipes

All Top Rated Recipes

Bagning af brød og bageteknikker

Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, når jeg skal til at bage mine brød. Bare det at skulle kigge ind i køleskabet om dejen nu har hævet som ønsket, og om jeg har gjort mit håndværk ære, er en prøve i sig selv. Mit råd er: Nyd det! Lad være med at stresse dig igennem processen.

Vejlebrødet

Smadredejn og smadremetoden

Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyndere i surdejsbrødenes verden. Det er en nem og forholdsvis risikofri æltning, der giver en dej med rigtig mange anvendelsesmuligheder. I modsætning til de fleste ælteteknikker, hvor man roligt skal føre dejen mod en færdig masse, der ikke må blive varm, og hvor man […]

Rug-Morsurdej

Rug-morsurdej

Ja, du læste rigtig, rug-mor-surdej, det ruller godt hen over tungen. Rug-mor-surdejen skal behandles ligesom hendes søster, mor-surdejen lavet på hvede. Og ligesom ved mor-surdejen på hvede bruger jeg hovedsageligt kun valset (ikke stenformalet) mel til opstarten af rug-mor-surdejen. Årsagen er, at vi skal kunne styre alle processerne, og det er derfor vigtigt at have nogle konstanter. Derfor bruger jeg kontrolleret mel fra en valsemølle.

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst

Ridsning af brød

Ridsning af Brøddeje

At ridse sine brød lige før bagning kan vække frygt i selv de mest garvede brødmennesker.

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj.

All rights reserved © Designed by Mind of Media