Mayonnaise– En grundbase

Mayonnaise er grundbasen for en utallig mængde af klassiske kolde saucer, dressinger og dyppelser.
Man har igennem tiden meget uartigt valgt, med sundhedsmæssige klogeågebriller, at erstatte den lækre, cremede mayonnaise med creme fraiche.

En pokkers god Hummus

Jeg elsker humus, og som du vil se i denne opskrift, kommer jeg gulerødder og løg i massen, hvilket er med til at give både smag og struktur.

Persille-pesto

Persillepesto   Det der? Det er ikke pesto! Det er grøn sovs! Citat : ENDRIK VORES BIODYNAMISKE GARTNER FRA GARTNERIET RØDMOSE   Opskrift er fra min bagebog Brødmanden og Den LILLE Brødfabrik   Det lille ord Jeg elsker persillepesto! Specielt når den er lavet helt rigtigt, og når danske, økologiske krydderurter er i sæson. Duften, […]

Confitterede spæde hvidløg

Hvis du nå tænker på at fusionere søde bagte løg og knasende spøde løg, med et milt kys at hvidløg.
Så vil jeg klar mene du skal prøve denne opskrift.

All rights reserved © Designed by Mind of Media