Mayonnaise er grundbasen for en utallig mængde af klassiske kolde saucer, dressinger og dyppelser.
Man har igennem tiden meget uartigt valgt, med sundhedsmæssige klogeågebriller, at erstatte den lækre, cremede mayonnaise med creme fraiche.
Jeg elsker humus, og som du vil se i denne opskrift, kommer jeg gulerødder og løg i massen, hvilket er med til at give både smag og struktur.
Persillepesto Det der? Det er ikke pesto! Det er grøn sovs! Citat : ENDRIK VORES BIODYNAMISKE GARTNER FRA GARTNERIET RØDMOSE Opskrift er fra min bagebog Brødmanden og Den LILLE Brødfabrik Det lille ord Jeg elsker persillepesto! Specielt når den er lavet helt rigtigt, og når danske, økologiske krydderurter er i sæson. Duften, […]
Hvis du nå tænker på at fusionere søde bagte løg og knasende spøde løg, med et milt kys at hvidløg.
Så vil jeg klar mene du skal prøve denne opskrift.