Most Liked Recipes

All Most Liked Recipes
Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% r…

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen …

Rug-Morsurdej
Rug-morsurdej

Ja, du læste rigtig, rug-mor-surdej, det ruller godt hen over…

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og l…

Vejlebrødet
Smadredejn og smadremetoden

Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyn…

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle …

Most Liked Recipes

All Most Liked Recipes

Det hemmelige rugbrød

Rugbrødets Badboy
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
Så i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst

Morsurdejen

Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift på surdej er udviklet særligt til mine opskrifter på surdejs-brød, og jeg vil råde dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rådet skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj.

Rug-Morsurdej

Rug-morsurdej

Ja, du læste rigtig, rug-mor-surdej, det ruller godt hen over tungen. Rug-mor-surdejen skal behandles ligesom hendes søster, mor-surdejen lavet på hvede. Og ligesom ved mor-surdejen på hvede bruger jeg hovedsageligt kun valset (ikke stenformalet) mel til opstarten af rug-mor-surdejen. Årsagen er, at vi skal kunne styre alle processerne, og det er derfor vigtigt at have nogle konstanter. Derfor bruger jeg kontrolleret mel fra en valsemølle.

Signaturbrødet

Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det! – CITAT: MIN KONE, BRØDKVINDE OG INSPIRATOR   Det lille ord Dette er min signaturopskrift, og sammenlagt med ælteteknikken tog den mig fire år at udvikle. Og ja, jeg udvikler faktisk stadig på den. Den er blevet spist, smidt ud, brændt, og […]

Vejlebrødet

Smadredejn og smadremetoden

Det lille ord Her har vi en rigtig god ælteteknik for nybegyndere i surdejsbrødenes verden. Det er en nem og forholdsvis risikofri æltning, der giver en dej med rigtig mange anvendelsesmuligheder. I modsætning til de fleste ælteteknikker, hvor man roligt skal føre dejen mod en færdig masse, der ikke må blive varm, og hvor man […]

Sådan laver du et basis surdejsbrød.- Trin for trin

Sådan laver du et basis surdejsbrød.   Det lille ord. Alle de steps der skal til at lave et godt surdejsbrød, kan virke ret så uoverskueligt for nogen. Så jeg har forsøgt mig på at lave en guide til – Sådan laver du et surdejsbrød. Når du kommer til hvert step, skal du bare klikke […]

All rights reserved © Designed by Mind of Media