Rugbrødets Badboy Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen … Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og l… Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du s… Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, nÃ¥r jeg ska… Det er i foldningen, at man skiller Brødmænd fra Brødmus. Ã… Rugbrødets Badboy Morsurdjen er ikke den vi benytter tiMor-surdejen er essensen af det at være specialbager, og det er derfor vigtigt at have respekt for den til tider iltre dame. Denne opskrift pÃ¥ surdej er udviklet særligt til mine opskrifter pÃ¥ surdejs-brød, og jeg vil rÃ¥de dig til at benytte den, da den passer til opskrifterne. Men igen, det handler om liv, og rÃ¥det skal ikke være en hæmsko om dit meldryssede bentøj. Hvedebrødet – Signatur Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det! – CITAT: MIN KONE, BRØDKVINDE OG INSPIRATOR Det lille ord Dette er min signaturopskrift, og sammenlagt med ælteteknikken tog den mig fire Ã¥r at udvikle. Og ja, jeg udvikler faktisk stadig pÃ¥ den. Den er blevet spist, smidt ud, brændt, og […] Den unge surdej laves som grundregel, mindst 8 timer før du skal til at lave selve dejen, og er derfor det første trin i vores surdejsbrød. Der hersker altid en vis nervøs spænding i mig, nÃ¥r jeg skal til at bage mine brød. Bare det at skulle kigge ind i køleskabet om dejen nu har hævet som ønsket, og om jeg har gjort mit hÃ¥ndværk ære, er en prøve i sig selv. Mit rÃ¥d er: Nyd det! Lad være med at stresse dig igennem processen. Det er i foldningen, at man skiller Brødmænd fra Brødmus. Økologiske surdejsbrød hos bagerne er ofte ikke foldede, men skÃ¥ret ud til brød, der ligner ciabattabrød. For det at folde brød, sÃ¥ at dejene bliver strammet perfekt op og fÃ¥r den helt rigtige lukning, kræver ro og fokus. Det kræver et hÃ¥ndelag, som man kun fÃ¥r ved at folde dejene gentagne gange (hvilket er endnu en god grund til at bage flere gange om ugen).
Most Viewed Recipes
All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet pÃ¥ 100% r…Morsurdejen
Signaturbrødet
Den unge surdej
Bagning af brød og bageteknikker
Foldning af basisdeje
Most Viewed Recipes
All Most Viewed Recipes
Det hemmelige rugbrød
Det hemmelige rugbrød er lavet på 100% rugmel, 100% surdej og er saftigt med en spændstig krumme.
Samtidig har det også givet de største smags- og sjælelige oplevelser, en Brødmand kan turde håbe på.
SÃ¥ i alt hemmelighed.. Sysh, og god bagelyst Morsurdejen
Signaturbrødet
Den unge surdej
Bagning af brød og bageteknikker
Foldning af basisdeje