Hvem er Simon Clemens
Mit navn er Simon Clemens
Jeg er 38 år og kogebogsforfatter, mad-konsulent udannet kok, Brødmand med speciale i surdej, & livsnyder helt ud til fingerspidserne.
Min verden er som et livslangt gensidigt kærlighedsforhold til mad, ærlige råvare og det håndværk der ligger bag fra muld til knus-elskende mundfuld.
Verden er mit køkken og her på bloggen vil jeg dele ud af, min viden om mad hvor du finder gennemarbejde opskrifter, nørdeviden, teknikker tips og tricks til at lykkedes i dit eget køkken.
Som supplement kan du besøge min YouTube kanal, – Simon Clemens koekken- hvor jeg viser ælteteknikker, madopskrifter, tips og tricks, og ture ud i vores spiselige have.
Følg med på rejsen, og spise verden mere interessant sammen med mig.
Det handler om at kaste hjertet og løbe efter det
Kontakt
50526896
Mail: simonclemenskoekken@gmail.com
Bio.
- Uddannet kok med Bronzemedalje og yderligere udmærkelser
- Professionel kok, brødmand foredragsholder og bage-bogsforfatter.
- Har repræsenteret dansk Nordisk-gastronomi i Kroatien.
- Arbejdet som kok og køkkenchef i det dejlige danske land, fra Århus til Samsø og vejle.
- Stifter af et Danmarks største økologiske 100% surdejsbagerier Brød & Co, som også fungerede som
- Økologisk spise-mærket cafe og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015.
- Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød i 2015.
- Brød og mad-coach til radio og tv.
- Personligt Udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam. I 2017.
- Forfatter til bagebogen – Brødmanden & Den LILLE Brødfabrik, med en ny udgivelse på vej i starten af 2020 – Mit ærlige køkken, Mad med korn & tilbehør til brød.
Manifestet og leveregl
For mig handler det ikke kun om kærlighed til brød, mad eller råvare. Men til selve livet.
Liver er for kort til en monokultur hvor ensformig er flot, nemt og konfliktsky behageligt. Ensformighed i dyrkning af jorden, masseproduktion og måden vi udlever vores liv på, gør os uinteressante og irrelevante som menneske og bebor på jorden. Derfor forsøger vi at være falsk interessante og relevante på de sociale medier. Sandheden er at det ikke er os der skal være interessante, men at det er livet der er det interessante, mirakuløse og gådefuldt. Vi skal bare nyde det, tage fat i livsstrømmen og nyde turen. Mad er min ærlighed, min måde at finde sandheden og relevansen i mit liv. Og der skal ikke drysses nogen monokultur over min kartoffelmad. Jeg vil have smag, oplevelser nærvær, ordentlighed og presse mig selv til at finde nye sanselige eventyr hver dag og i hverdagen. Jeg vil tillade mig at tage stilig til alt jeg kommer i munden og spytte ud hvis det smager af livssugende overproduktion, og nedprioritering af sund fornuft og omtanke.
Mit talerør er mad, og det ærlige køkken.